tagline

THIS IS NOT A POLITICAL BLOG BUT A BLOG FOR A BETTER MALAYSIA!

Wednesday, January 11, 2012

Sebahagian Kereta Mewah milik Azalina!

Saya tidak mahu memberi sebarang komen kerana gambar ini boleh mencerita seribu bahasa, gambar ini telah dirakam di ruang letak kereta di rumah Azalina , bukan saya yang ambil , saya menerima e mail dan menyiarkan gambar ini. Saya tahu gambar kereta ini adalah koleksi Azalina. Porche , Mercd , Smart Car, Land Rover , Alphard , banyak lagi entah parking di mana.

Di Pengerang juga ada lagi dalam simpanan. Mana datang wang untuk membeli kereta ini.Untuk anda membuat penilaian dan memikirkan. Bayangkan betapa susah atelit kita mahu berlatih kerana tidak cukup kewangan, betapa susahnya kita membayar cukai dan betapa kah hina nya wang ini adalah wang rakyat digunakan untuk kemewahan seorang menteri. Bukan kami tipu, Anda pernah tenguk nombor pendaftaran WLV 3 ketika Azalina menjadi menteri di KBS dan Pelancongan . Ini nombor kereta rasmi nya.

Ini sebahagian dari duit yang digunakan untuk beli kereta, untuk joli , hadiah kekasih dll.Fikirkanlah tidak sampai dua pengal menjadi menteri , habis duit MSN , Habis suit kem pelancongan. Nasib baik tidak disenaraikan lagi.

Nanti kita dedahkan pembaziran duit rakyat lagi. Dasyat eh...... habis duit rakyat , Kira saja lah berapa semua. Belum lagi yang dia joli belum lagi kereta yang dia beli untuk janda pensyarah Uitm itu dll.

Wahai penduduk Pengerang , inilah wakil parlimen kamu, kamu bersyukur kerana dapat ahli Parlimen terkaya. Mungkin kereta ini tidak menggunakan nama Azalina, tapi sendieri faham lah. Lepas ini kita siarkan gambar senarai rumah Azalina. Apakah dia wanita terkaya di Malaysia?

DIA KATA , I TIDAK ROMPAK DUIT RAKYAT , I TIDAK TIPU MELAYU, MANA DATANG DUIT INI, INI DUIT SEBAHAGIAN MELAYU INI DUIT RAKYAT . KENAPA GUNA UNTUK KEMEWAHAN DIRI ? TENTU SHEILA ON 7 TERINGAT INGAT LAGI KATA KATA INI, KENAPA DIAORANG ROMPAK DUIT RAKYAT AH??????? TANYA AZALINA KEPADA KAMI , REFER TO OTHER MINISTER.KAMI BUKAN BODOH LAH AZALINA, SUNGGUHPUN KAMI ANGGUK ...........


TepakBersulam.com

source : http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2009/12/saya-tidak-mahu-memberi-sebarang-komen.html

No comments: